© PraktijkCH. All rights reserved

Epigenetica Home

Producten

Praktijk CH werkt o.a. met producten van Exendo Epigenomics®. Deze ontwikkelt nutraceuticals en maakt gebruik van de beste grondstoffen met de hoogste concentraties, die de markt te bieden heeft. De producten worden onderworpen aan diverse laboratoriumcontroles en allergenentesten. De samenstelling van alle producten is het resultaat van meer dan 12 jaar praktijkervaring en het continu opvolgen van de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.


Werkzaamheid

Exendo® Epigenomics beschikt over een ervaren team, die de laatste nieuwe wetenschappelijke onderzoeken op de voet opvolgen. Ze maken gebruik van grondstoffen met de hoogste biologische beschikbaarheid(lichaamsopname) en werkzame concentraties. Bepaalde grondstoffen kunnen tot tien maal duurder zijn,maar daar staat tegenover, dat u dan ook minder capsules hoeft in te nemen met meer resultaat en uiteindelijk leidt tot de beste kwaliteit/prijs verhouding.


Plantaardig

De grondstoffen van de producten zijn zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong, waardoor de meeste van deze producten geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten. De capsules worden gemaakt van cellulose.


Gegarandeerd vrij van

Bij de samenstelling van de producten is zoveel mogelijk aandacht besteed aan het vermijden van allergene stoffen. Om deze reden zijn de meeste voedingssupplementen vrij van caseïne, lactose, gluten, soja, maïs, soja, gist, suikers, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.terug