Mijn Doelstelling - Praktijk CH

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Mijn Doelstelling


'Alles staat met elkaar in verband. De natuur en het menselijk lichaam. Ziet men dat over het hoofd , dan kan er geen sprake zijn van een natuurlijke geneeskunst. Men is slechts de dienaar van de natuur.’
- Hippocrates -

In de natuurgeneeskunde staat het versterken en het optimaliseren van het zelfgenezend vermogen centraal. Als natuurgeneeskundig therapeute streef ik altijd naar een holistische aanpak. De klachten, die je hebt bekijk ik niet als op zichzelf staand, maar als onderdeel van jouw hele lichaam.
 
Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik altijd op zoek naar de achterliggende oorzaak van je klachten.  
 
In mijn praktijk ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden op de vragen: wat is de oorzaak van mijn klachten? en waarom heb ik deze ziekte/ klachten? Door de oorzaak van de verstoring op te sporen en aan te pakken voorkom je, dat een ziektebeeld of de klacht telkens weer terug komt of erger wordt.
 
Het doel van mijn  behandeling is om het zelfgenezend vermogen van jou aan te zetten. Als dit op de juiste manier gebeurt, zal niet alleen je lichaam, maar ook je emoties .... je ware staat van zijn weer in balans kunnen komen.
 


Een afspraak maken???  stel je vraag
06-55724538 of mail naar  info@praktijkch.nl
Terug naar de inhoud