De Behandeling - Praktijk CH

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Elke behandeling, die ik geef is persoonlijk op maat. Ieder mens is immers uniek en verdient persoonlijke aandacht. Ik behandel niet alleen jouw ziekte/klacht of stoornis zelf, maar de persoon in zijn geheel vanuit een holistisch inzicht. In de natuurgerichte gezondheidszorg wordt je grondig bekeken vanuit je totale zijn. Ik werk daarbij o.a. met mijn kennis en kunde vanuit de hierna genoemde methodieken: epigenetica / brainq methodiek, voeding- en leefstijl advies, EMB test(energetisch morfologisch bloedtesten) voetreflex –en reflexzone methodieken en drainage methodieken. Reflexzone en drainage methodieken kunnen bestaan uit massage technieken en medicinale kruiden om bijvoorbeeld te draineren. Dit kan los of in combinatie in de behandeling gebruikt worden.
 
"Het is mijn bedoeling om jou als mens te helpen meer inzicht te geven in je eigen ziekte- of klachten proces"

Wat betekend het voor jou en welke weg kan je vinden naar gezondheid?
 
Maak je bij mij een afspraak dan start ik met een intake gesprek om je hulp vraag duidelijk te krijgen.  Afhankelijk van de uitkomst van de intake en je hulpvraag zal de behandeling gericht zijn op jouw totale zijn. Ik zal daarbij mijn inzichten vanuit hiervoor genoemde methodieken combineren en inzetten waarna ik persoonlijk met jou een behandelplan op zal gaan stellen.
 
Als ik met mijn kennis en kunde niet adequaat denk te kunnen behandelen, zal ik altijd adviseren contact op te nemen met een reguliere arts of regulier opgeleide zorgverlener.


Een afspraak maken???  stel je vraag
06-55724538 of mail naar  info@praktijkch.nl
Terug naar de inhoud