Clearing - Praktijk CH

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@praktijkch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Clearing

Healing


 
In deze behandeling zal je een krachtige clearing(opschoning) ontvangen en word je weer hersteld met jou persoonlijke anthakarana!
Een Anthakarana (regenboogbrug) is een verbinding tussen vader/moeder/god/the Divine en de moeder aarde energie.

Het is je geboorterecht als mens om deze verbinding te ervaren en je ware goddelijke zelf te kunnen ervaren. Altijd en overal in verbinding te kunnen zijn met je Divine, jouw bron, jouw goddelijke zelf. Leven vanuit een waar eenheid bewustzijn en niet meer te leven in een ik-bewustzijn los van je goddelijke essentie.

 
Jouw persoonlijke Anthakarana is een beschermende verbinding om jouw heen, waarin je altijd in de volledige kleuren of stralen van de Bron staat. De Athakarana vormt een goddelijke eenheid bewustzijns energie van +/- 18 m rondom jou heen. Een ieder die in aanraking komt met jouw Anthakarana, zal dit opmerken! Met de Anthakarana en de eenheidsenergie ben je in staat om voor jezelf en voor anderen een waar verschil te maken van mens tot mens. Liefde wordt in waarheid ervaren en gedeeld. We hoeven alleen maar te zijn in verbinding met de Divine!

 
“Ons collectief bewustzijn is losgeraakt van onze goddelijke verbinding. Het is nu mogelijk in deze nieuwe transformerende tijd om dit weer te zien, wakker te worden en jezelf weer te herstellen in eenheid bewust zijn, verbonden met the Divine, de ware goddelijke essentie”

Voordat jouw persoonlijke Athakarana (regenboogbrug) herstelt en geactiveerd word, ontvang je eerst een krachtige uitgebreide Clearing van je gehele emotionele, fysieke, mentale en spirituele lichaam. Je aura en chakra systeem worden gereinigd, DNA word opgeschoond, er worden beperkende energie of entiteiten verwijderd en nog veel meer uiteraard!"Je voelt je weer in je kracht in verbinding met je ware zelf!"


Kom in je kracht en leef je ware zelf! Afspraak maken?
06-55724538 of info@praktijkch.nl


Let Op! :Mensen met een psychisch verleden (zoals schrizofenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan cursussen, trainingen of spirituele behandelingen.
De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.
Het is de verantwoordelijkheid van cursisten of clienten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding van een cursus of training of als daar tijdens uw behandeling naar gevraagd wordt.
Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In het geval van twijfel is het raadzaam om een specialist(dokter, (huis)arts.ect.) te raadplegen en adviseer ik de cursussen of training vermeld op deze site en alle spirituele behandelingen niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist.
Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training, cursus of spirituele behandeling worden ontzegd. Deze training zijn geen vervanging voor medische behandelingen.
graag verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud